Elgato sfeerverlichting Eve Light Strip 2m Uitbreiding

49,95

Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Productinformatie

Heb je al een Eve Light Strip, maar vind je het te kort? Breid dan je lichtstrip uit met deze 2 meter lange extensie en verlicht ook je grotere kamers. Geperfectioneerd om levensechte kleuren op commando te produceren, legt Eve Light Strip niet alleen het helderste, maar ook het mooiste palet binnen handbereik. Het zet de norm voor aangesloten verlichting van het hoogste kaliber.
1800 lumen pure eyecandy
Hoogwaardige driedubbele-diode-architectuur straalt de warmste en koelste blanken uit. Plus een levendig kleurenspectrum in elke tint die je je maar kunt voorstellen. Maximaliseer de helderheid voor de sfeer in de hele kamer, of dim tot een dromerige gloed van ingetogen elegantie. Het is altijd het juiste moment om Eve Light Strip aan te zetten.
Kleur jouw stemming
Roep klassieke kleuren op of creëer eenvoudig jouw eigen favorieten. Met Eve Light Strip kan je de perfecte sfeer precies zo instellen als je wilt. Het enige wat nodig is, is een snelle tik of een Siri spraakopdracht. En omdat Eve Light Strip rechtstreeks verbinding maakt met je iPhone, iPad of thuisbasis via Wi-Fi, hoef je geen bridge te installeren.
Creëer de perfecte scène
Door de scènes werken meerdere accessoires samen, allemaal op één enkele opdracht. Zo kun je een 'Movie Night'-scène maken die de Eve Light Strip aanzet in combinatie met je aangesloten televisie of andere aangesloten apparaten die je maar wilt. Je kunt zelfs jouw scènes automatisch instellen op basis van de tijd, jouw locatie, acties en meer – dankzij jouw thuisbasis.
Knippen of uitbreiden met gemak
Binnenin de vitrines. Rondom spiegels en kunstwerken. Verscholen tussen verlaagde plafonds en plinten. Met een lengte van twee meter – die je op maat kunt knippen, uitbreiden tot tien meter en naar hartelust kunt buigen – brengt Eve Light Strip elk solide oppervlak tot leven.
Compatibel met jouw ecosysteem
De accessoires van Eve zijn uitsluitend geschikt voor HomeKit. De accessoires van Eve zijn direct uit de doos en werken samen met je iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch. Je HomePod, Apple TV of iPad fungeert als thuisbasis, waardoor je je accessoires naadloos worden geautomatiseerd en je onderweg verbonden blijft.

Artikelnummer: 4260195391819 Categorieën: , ,

Extra informatie

Merk

Leveringskosten

Categorie