• Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Rapido Lithium is ontworpen om snel beschikbaar te zijn als u het het hardst nodig heeft. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar een paar uur opgeladen kan worden. Geïntegreerd Easy Reach-mondstuk voor schoonmaken op moeilijke plekken in één beweging Geen onderbrekingen meer om omslachtig van mondstuk te wisselen als u in de hoeken, tussen de kussens op de bank of in de keukenladen wilt komen Met het geïntegreerde Easy Reach mondstuk voor spleten dat uitgetrokken kan worden tijdens het stofzuigen, hoeft u tijdens het schoonmaken geen onderbrekingen meer in te lassen. Soft Steer-wielen maken schoonmaken eenvoudig en beschermen kwetsbare oppervlakken De nieuwe Soft Steer-wielen zijn zacht voor uzelf en uw huis: ze nemen de spanning van uw armen en handen en maken het u eenvoudig uw Rapido rond te bewegen, terwijl ze ook garanderen dat textiel niet wordt opgezogen. En omdat ze extra zacht zijn, voorkomen de wielen ook dat uw kwetsbare oppervlakken worden bekrast.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Maak schoon waar je huisdier is geweest met de BISSELL Pet Hair Eraserhandstofzuiger. Met deze lichte en draadloze handstofzuiger kunt u het haar en vuil van uw huisdier wegruimen op uw meubilair, tapijt, auto of waar uw donzige vriendjes ook mogen komen. De afneembare gemotoriseerde borstel helpt u nog meer vastzittend haar en vuil weg te ruimen en zorgt voor een grondigere schoonmaakbeurt. Het meegeleverde spleet en stofferingswerktuig kan apart worden gebruikt of samen zodat u kunt genieten van het nut van beide. Bovendien is deze dierhaar-stofzuiger ontworpen om de levensduur van de filter te verlengen en om te zorgen voor een makkelijkere schoonmaakbeurt. Lichte en draadloze handstofzuiger 14,4V NiMHaccu – max. 15 minuten looptijd Gemotoriseerde borstelrolvoet – voor een hogere zuigkracht en een grondigere schoonmaakbeurt Vilt op de gemotoriseerde voet zorgt voor meer zuigkracht en vangt meer haar en vastzittend vuil Herladen in minder dan 5 uur Accessoire set bevat: Afneembare gemotoriseerde voet, spleet werktuig en stofferingsmondstuk met extra vilt Makkelijk te verwijderen borstelrol en gemotoriseerde voet Licht en compact
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Met deze Black & Decker kruimelzuiger stofzuig je 20 minuten non-stop, dankzij de Cyclonic Action technologie. Zodra je klaar bent, leeg je hem met één druk op de knop. Kenmerken Uitschuifbare lange kierenzuiger De smalle zuigneus bereikt ook stof op moeilijk bereikbare plaatsen 700ml reservoir. Eenvoudig en hygiënisch legen met een druk op de knop Eenvoudig opladen in het laadstation 2 snelheden voor een optimale zuigkracht bij elke schoonmaakklus Batterij laadindicator: geeft de laadstatus van de batterij weer tijdens het gebruik en het laden Uitneembare en wasbare filter en pre-filter
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   De BLACK+DECKER BHHV520BF-QW is door zijn uitschuifbare lange kierenzuiger en 2 snelheidsstanden geschikt voor meerdere klusjes. Klein en groot vuil Door de 2 snelheidsstanden is deze kruimeldief zonder problemen geschikt voor zowel klein als groot vuil. Kan je er niet goed bij? Door de uitschuifbare kierenzuiger kan je zelfs bij het hoogste vuil, of in de krappere ruimtes komen. Handige sensoren De batterij sensor geeft aan hoelang je nog kan stofzuigen en de filter sensor geeft aan wanneer het filter schoongemaakt dient te worden. Zo sta je nooit voor verrassingen als je wilt schoonmaken. Legen met een druk op de knop Het 700ml reservoir van de BHHV520BF-QW is met een druk op de knop te legen. Dit is, naast eenvoudig, dus ook hygiënisch
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   De Black & Decker DVA325B-QW is een kruimelzuigers die door zijn grote zuigmond geschikt is om zelfs het grotere vuil op te zuigen. Lang schoonmaken Wanneer hij volledig opgeladen is, kan je tot wel 16 minuten non-stop aan de slag met de DVA325B-QW kruimelzuiger. Opvangreservoir Het opvangreservoir is doorzichtig zodat je direct kan zien of deze vol is. Wanneer dit zo is, is hij gemakkelijk en snel te legen. Grote zuigmond en groter bereik De steel van de kruimelzuiger is extra lang zodat je minder ver hoeft te bukken, wat resulteert in een 10% groter bereik dan andere kruimelzuigers. Door de grote zuigmond kan zelfs grover vuil zoals ontbijtgranen opgezogen worden.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Met deze kruimeldief van Black & Decker zuig je moeiteloos stof, kruimels, zand en ander huisvuil op. Gebruik de meegeleverde geautomatiseerde dierenborstel om ook zonder enige moeite vasthangende dierenharen van banken, stoelen, kussens of matten te verwijderen. Bovendien verspreidt de Cotton Fresh filter een frisse geur tijdens het schoonmaken. Gebruik de handige opzetstukken voor alle verschillende soorten schoonmaakklusjes in en rondom de woning. Met uitneembaar en wasbaar reservoir en filter voor een grondige schoonmaak.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   De BLACK & DECKER kruimelzuiger voor nat en droog stofzuigen is precies wat je nodig hebt voor snelle pick-ups, of het nu gaat om grote stukken vuil of gemorste vloeistof of sap, de kruimeldief staat altijd klaar. Het lichte, compacte ontwerp helpt je om zelfs de meest lastige plaatsen in een mum van tijd schoon te maken. 3.6V 1.5Ah accu voor krachtig en efficiënt schoonmaken, zowel nat als droog. Ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen, zoals badkamers en keukens. Nat en droog Snel afneembare opvangbak bespaart tijd en is eenvoudig te legen. Ergonomisch ontwerp voor optimaal gebruiksgemak. Lichtgewicht snoerloze technologie biedt veel gebruiksgemak: 'grab & go'. Door de doorzichtige opvangbak zie je direct wanneer de kruimeldief moet worden geleegd. Inclusief kierenzuiger voor de moeilijk bereikbare plekken en zachte borstel. Uitneembaar en wasbaar reservoir en filter voor een grondige schoonmaak. Geschikt voor het opzuigen van groter vuil. Speciale rubberen zuigaccessoire is inbegrepen voor optimale prestaties tijdens het opzuigen van vloeistoffen. Inclusief wand- en tafellader.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Bosch BHN20110 Draadloos, altijd binnen handbereik en kan vrijwel overal worden gebruikt - met slechts 1 kg, een echt lichtgewicht. Langdurig hoge prestaties dankzij het High Airflow System. Hoge efficiëntie stofscheidingssysteem voor een grondig schoonmaakresultaat. Prestatie Uitstekende stofopname. High Airflow System met hoge efficiëntie stofscheidingssysteem. Werktijd: tot max. 12 min. Milieuvriendelijke 20,4 V NiMH-Batterijen. Hygiëne Uitwasbaar filter. Stofcontainer eenvoudig te legen. Comfort Handig stofzuigen zonder snoer. Kieren mondstuk.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   De handige kleine helper voor tussendoor De Bosch kruimelzuiger BHN2140L is de handige kleine helper voor tussendoor. Flexibel schoonmaken: snoerloos, handig en een lichtgewicht - perfect voor snel schoonmaken tussendoor en bijvoorbeeld het interieur van de auto. Het High Airflow System scheidt het stof en heeft een 3-laagse filter voor grondige, lang aanhoudende reinigingsprestaties. De LongLife Li-Ion accu zorgt voor constante hoge prestaties en een korte oplaadtijd. De werktijd is tot maximaal 45 minuten. De kruimelzuiger heeft een uitwasbaar filter en is eenvoudig te legen. Flexibel schoonmaken Complete vrijheid — niet langer afhankelijk van stopcontacten en extreem flexibel dankzij het manoeuvreerbare mondstuk. Hiermee zuig je eenvoudig en grondig om je meubels heen. En bovendien komt hij gemakkelijk in die lastig bereikbare hoeken en gaten onder banken en kasten. Lang aanhoudende reiningsprestaties De Lithium-Ion Technology van Bosch heeft zich al bewezen in onze elektrische gereedschappen en e-bikes, met hoge prestaties en een lange levensduur van de accu's. Ze bieden een extra lange gebruiksduur en laden zeer snel op. Bovendien is er geen sprake van een krachtsverlies op langere termijn.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Aërodynamisch mondstuk Het aërodynamische mondstukontwerp van de Philips MiniVac is ontworpen voor een maximale stofopname van zelfs de kleinste stofdeeltjes. De ergomische vorm van het mondstuk helpt u om zelfs op moeilijk bereikbare gebieden schoon te maken. Cyclonisch, zonder zak met 2 fasen De cyclonische stofzuiger zonder zak zorgt ervoor dat het vuil binnenin blijft ronddraaien voor een optimale, hoge zuigkracht en een duurzaam schoonmaakresultaat. Het 2-fasenfiltersysteem zorgt ervoor dat het vuil, eenmaal binnen, niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt. Prettig handvat De Philips Mini Vac heeft een gebogen handvat waardoor deze perfect in de hand ligt en u de Mini Vac precies zo kunt vasthouden als u wilt. De rubberen buitenlaag voelt zacht aan en geeft u de stevige grip die u nodig hebt. Mondstuk in 1 handeling los te klikken De Philips MiniVac-stofzuiger is eenvoudig en snel te legen en hygiënisch schoon te maken. De Philips MiniVac heeft een mondstuk dat u in een handomdraai van het apparaat kunt verwijderen, zodat u de MiniVac kunt legen zonder dat u het vuil hoeft aan te raken. Slank oplaadstation (voor wand & tafel) U kunt de Philips Mini Vac opbergen op een handig oplaadstation dat u aan de muur kunt hangen of op een tafel kunt zetten. Dankzij de krachtige oplaadbare batterij is de Mini Vac altijd klaar voor gebruik.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   2-traps filtersysteem Het 2-traps filtersysteem zorgt ervoor dat het opgevangen vuil niet meer naar buiten kan. Het eerste filter blokkeert het meeste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes opvangt. Langdurige batterijduur De NiMh-batterijen van de kruimelzuiger leveren ook na verloop van tijd nog langdurig vermogen, terwijl andere soorten batterijen last hebben van een geheugeneffect. Snoerloze vrijheid Dankzij de oplaadbare batterijen kunt u overal moeiteloos schoonmaken zonder dat u afhankelijk bent van een stopcontact. Simpel ontgrendelbare stofbak Hygiënische, snelle en eenvoudige verwijdering van stof en vuil dankzij het snelontgrendelingssysteem van de stofbak. Ergonomisch handvat Dankzij het gebogen handvat ligt de Philips-kruimelzuiger goed in de hand voor optimaal comfort tijdens het gebruik. Lichtgewicht Licht voor maximaal comfort en minimale inspanning tijdens het schoonmaken. Spleetmondstuk en borstels Dankzij het spleetmondstuk en de borstels kunt u echt overal schoonmaken. De zachte borstel is geschikt voor kwetsbare oppervlakken en met het spleetmondstuk kunt u zelfs die moeilijk bereikbare plaatsen reinigen. Geavanceerde stofbak De geavanceerde stofbak is zonder legen groot genoeg voor meerdere keren schoonmaken.
  • Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

   Productinformatie


   Betere reiniging in uw huis en de auto met de krachtige Philips MiniVac van 12 V. De cyclonische stofzuiger zonder zak met 2 fasen garandeert optimale prestaties terwijl het aerodynamische ontwerp van het mondstuk zorgt voor superieure stofopname.