Bosch kruimelzuiger BHN2140L

99,95

Levertijd: Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Productinformatie

De handige kleine helper voor tussendoor
De Bosch kruimelzuiger BHN2140L is de handige kleine helper voor tussendoor. Flexibel schoonmaken: snoerloos, handig en een lichtgewicht – perfect voor snel schoonmaken tussendoor en bijvoorbeeld het interieur van de auto. Het High Airflow System scheidt het stof en heeft een 3-laagse filter voor grondige, lang aanhoudende reinigingsprestaties. De LongLife Li-Ion accu zorgt voor constante hoge prestaties en een korte oplaadtijd. De werktijd is tot maximaal 45 minuten. De kruimelzuiger heeft een uitwasbaar filter en is eenvoudig te legen.
Flexibel schoonmaken
Complete vrijheid — niet langer afhankelijk van stopcontacten en extreem flexibel dankzij het manoeuvreerbare mondstuk. Hiermee zuig je eenvoudig en grondig om je meubels heen. En bovendien komt hij gemakkelijk in die lastig bereikbare hoeken en gaten onder banken en kasten.
Lang aanhoudende reiningsprestaties
De Lithium-Ion Technology van Bosch heeft zich al bewezen in onze elektrische gereedschappen en e-bikes, met hoge prestaties en een lange levensduur van de accu's. Ze bieden een extra lange gebruiksduur en laden zeer snel op. Bovendien is er geen sprake van een krachtsverlies op langere termijn.

Artikelnummer: 4242005058549 Categorieën: , ,

Extra informatie

Merk

Leveringskosten

Categorie